Jehla
Anotace: Výplody noční fantazie, hlavně nehledat jakýkoli smysl..
Tam za oponou
cigaretového dýmu, sklenek alkoholu
potulných šňupačů, jehel a svátečních bolů
říkáš že vždycky jen dvě cesty
vedou z toho náměstí
dvě cesty k pochopení, zasekly jsme se v půlce
milionů rozchodníků, v zakoutích na slepé uličce
stojí tam dívka a není sama
křídla andělská prostupují mlhu z rána
avšak večer, stovky a nekonečna kopyt a rohů
vykukují ze všech feťáckých slohů
trahají z bílé strany Ježíše dolů
Totiž už mu nenechali ani kříž
Proč nikdo mě nechopí za ruku
a nepřevede na druhou stranu
či mi nedá oči otevírající ránu
slepě nahlížím do tajů světa
však všechno odpušťění je dávno veta
Dám si další, další, další
(asi bych měl přestat pít)
Přečteno 297x
Tipy 2
Poslední tipující: humus
Komentáře (0)