ZRCADLOVÝ SONET
...
Vždycky to bude tento den
ten den ve kterém umřel sen
A musel hodně znamenat
abych zůstala zlomená
abych zůstala na pásce
- musel to být sen o lásce…
že při pohledu do zrcadla
soše podobná, ladná, řádná
a nalíčená – vidím jen
denně umírat jeden sen
ačkoli věrně plyne čas….
Sny nás odnesou do nebes
a pak jsou vždycky, vždycky dnes
a budou věrně zas…
Přečteno 374x
Tipy 37
Poslední tipující: Strixa, Thesssinka, Jakub Lasak, Elisha, Zefi, Bíša, ilona, TetaKazi, Lea Aura, harmony, ...
Komentáře (12)
Komentujících (11)