dopis
V zásuvce přecpané hromadou dopisů,
ležel kus papíru a na něm pár vět,
ty byly o lásce, radosti z poznání,
o tom jak milovat celičký svět.
Nikdy jsem nečetl tak moudrý dopis,
rád bych se dověděl, kde se tam vzal,
kdo umí lásku popsat tak nádherně,
kdo ho tak vybarvil a kdo ho psal.
Jedno je jisté, ať muž či žena,
musí mít za sebou nádherné chvíle,
takhle psát o lásce, může jen šťastlivec,
obrovský milovník a nebo snílek.
Přečteno 302x
Tipy 9
Poslední tipující: PANGÁSIUS, Psavec, Kapka, zelená víla, Mraveneček, Romana Šamanka Ladyloba, Frosty28
Komentáře (3)
Komentujících (3)