čtyři políčka..
..
..
přes den psát nejde
musím čekat noc,
psát o slunci
..
..
lhal jsem však já
přes den jsem to napsal
vidím slunce
..
..
kvítí zvadlo,
louce plné pilu,
atomových bomb
..
..
žabinec
slunci šeptá
žabí kvákot zapadá
..
..
Komentáře (1)
Komentujících (1)