Anotace: /Nevím co říct.../
Hmmm, velmi dobré, zamyšlenkové. Skvělá volba slov, dobře poskládaných... vidím, že mně znovu a znovu nepřestaneš překvapovat svojou nápaditostí. ST! Mně se to opravdu líbí. Máš svůj styl a myslím, že málokde jej vidím...
08.02.2010 18:10:00 | NikitaNikaT.