Nespatřena
Anotace: ..nikdy v životě
Nespatřena ve vlasech skryta,
jiskřička, malá osamělá jiskřička,
v hlubinách černých havraních vlasů,
před světem, před sluncem svého předka.
Nespatřena v kotech těla,
jiskřička, malá osamocená jiskřička,
po cestách v těle k srdci,
jen si plyne, jen v červeň oděna.
Nespatřena, nikdy v jiném životě,
ani na oblacích při zvuku bouří,
bez andělských křídel šum,
nespatřena, nikdy v žádném životě.
Přečteno 290x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Agniezka, ziriant
Komentáře (1)
Komentujících (1)