po červených kapkách
k nebi vede nit
na milostných drahách
sviť mi svíčko, sviť
:o)
Jiří senior
09.02.2010 19:28:00 | j.c.
Líbání, toť věru maličkost
je to jen volba technologie
pro dané políbené místečko :-))
09.02.2010 07:28:00 | Kars
červený střevíček, popelko
nasadí Ti princátko,
k tomu přidá lízátko
a hurá studovat..:o))
a uprostřed ulice,
pod lampou..
spojí polibek lásku dvou..
08.02.2010 22:04:00 | Agniezka
Nepřetržitě studuji
metodu líbání
vědecky bádám
a trochu hádám
kam poděly se
moje červené boty
a kdo podělí se
o něžný dotyk
:o))
ST!
08.02.2010 22:01:00 | hašlerka