Anotace: nejhorší bolest je ta,když vás zradí blízka osoba..které věříte..Smutní lidé se navenek často zdají být nejšťastnějšími, ale uvnitř nich se odehrává hra na život a na smrt.
Nehodnotím báseň jako takovou. Nejsem literární kritik, ani básník.Hodnotím pocity.Zoufalost,tu stašnou myšlenku,že už nemáš komu věřit,že jsi zůstala sama....
Věř mi,že pokud jde o kamarádku,najdeš si jinou.A už si dáš vetší pozor. Už nikdy nebudeš věřit tolik jako jsi věřila....Hodně štěstí.
11.02.2010 08:53:00 | kuskus pruhovaná