Černé rýhy v křídových skalách a Cornwall mě děsně potěšily. Je to zvláštní báseň. Taková rozevlátá, jako když vítr žene a točí prach a písek před sebou. Malinko mi tam nesedí to poslední slovo "skočit" (jakoby zlehčovalo situaci). Najednou do celého poetična jaksi rýpne krutá realita a působí to na mě trochu ironicky. Ale možná to tak má právě být.
09.02.2010 08:37:00 | Dota Slunská