Kolébka neřesti
Anotace: jojo.....tak to holt je :D
Narodil jsem se
v kolébce neřesti
Mé pravé jméno
je neštěstí
Zrodil jsem se
polibkem upířím
a věřte, že velmi
rád vám ublížím
Zrodil jsem se
v černém lese -
vprostřed pentagramu
na upířím plese
Můj jekot vzpomínek
v mlze se ztrácí
Má duše ve stínu
k světlu se neobrací
Prozřel jsem ze lži -
z krásy iluze
Jsem temným stínem -
skvrnou na duze
Jsem zrozen peklem
Jsem postavou bez jména
Ztělesněním zla -
jsem zjevením démona
Chašmodaje
Můj obraz je
v rozporu s Bohem…
Tak zavřete oči
a řekněte: „Sbohem!“
...přicházím…
Přečteno 250x
Tipy 6
Poslední tipující: PANGÁSIUS, ilona, CULIKATÁ, Fighting Dreamer
Komentáře (1)
Komentujících (1)