V absolutním tichu...
.............................
V absolutním tichu
z rohu mého pokoje
odkapává temnota...
S každým odkápnutím
umírá kousek mého
starého života...
Pokorně trpím
čekám na spasení
možná budu bdít
až do ranního kuropění...
......................................
Přečteno 334x
Tipy 14
Poslední tipující: ilona, Bíša, její alter ego, Holis, hašlerka, CULIKATÁ, Mbonita, Kapka, Jana M., Sweet KiWi, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)