Tak, že by předchozí básenky našly zlepšení? Tedy ve vztahu? Přeju Ti to, pokud ne, nesmutní, vím, o čem píšeš, velmi rozumím.
11.02.2010 09:47:00 | NikitaNikaT.
Už to mám jak drogu...Vždy,když jsem vlezu,je tu něco nového od Tebe...Znám spouštěč Tvého psaní,vím zlomek toho co je Tvou inspirací a přesto mi to chytá za srdce...krásně a bolavě!
09.02.2010 18:35:00 | M drak