Nikdy = jednou
Divil ses, proč nevěřím,
proč pochyby vkládám.
už nikdy, nesvěřím,
s čím usínám a vstávám.
Slova jsou převlíklá,
nikdy za slovo jednou.
Pak .. škodolibě uvítá,
TO, co jistou bylo chybou.
Mlčím, tak jak jsem slíbila,
neříkám, že to nebolí.
Však .. slova jsou míjivá,
jednou se jistě zahojí.
Ale jizva zůstane.
Přečteno 283x
Tipy 9
Poslední tipující: Elisha, enigman, Lady Celebrian, CULIKATÁ, Kapka, harmony, Sweet KiWi
Komentáře (1)
Komentujících (1)