A jako vždy
Víkend dva dny měl a já čtyři dny
propil,
prohulil a kašel si nevyléčil.
V pokoji mám zimu a nic
kloudnýho jsem nevymyslel.
Tu neděli jsem ležel a nepřemýšlel
nad vůbec ničím.
Když jsem toho měl dost,
zvedl jsem se a začal shánět
nějaké drogy a zabavení.
A jako vždy,
vyhuloval jsem si
na balkóně a koukal na hvězdy,
který tu noc svítily víc než jindy.
Jednou mi jeden starý ochlasta,
se kterym jsem pil časně z rána, řekl,
že ve hvězdách je všechno.
A jako vždy,
tu noc jsem seděl, pil pivo
a psal básně.
Komentáře (0)