Ty
Jsi krásná jak leknín na vodní hladině,
máš překrásné oči a voňavé vlásky,
záříš jak barvy v podzimní krajině,
jsi milá,veselá a plná lásky.
Ze všeho nejhezčí je dolík v tvé tváři
a moudrá slova v každé tvé větě,
tvůj úsměv kouzelný, nádherně září,
pro mne jsi nejhezčí na celém světě.
Přečteno 323x
Tipy 13
Poslední tipující: Mraveneček, PANGÁSIUS, Holis, hašlerka, hostmen, CULIKATÁ, Kapka, Kett, Kars, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)