Dům má mě rád
Anotace: další písnička, jupíí:)
1.
Dům má mě rád,
má rychlý spád,
žlutá barva v očích zní,
né smutná, ale nevšední.
R:
Sem doma sem doma sem doma sem doma sem doma sem doma, komora komoda komora komoda komora komoda.
2.
Dům má mě rád, i když je z karet.
Je můj kamarád, jmenuje se Marek.
Panáček lásku dá, i když je z hadrů,
je to věc fajnová, záležitost pandů.
3.
Kocour mě má rád,
Je můj černý kamarád,
mňouká jako kormorán,
na stromě je šelma velký pán.
R2:
Kočičky a koucouři
nikdy doma nekouří
a paníčka nesouží,
jsou vděční za
misky plné.
Myšky leží v talíři,
jedí sýry ve spíži,
pes jim štěká do kroku,
páníček je v amoku.
R1:
Sem doma.....
4.
Bůh mě má rád, z nebe dívá,
je to můj kamarád,
písničku mí zpívá,
křídly střechu zakrývá,
ten dům, který má mě tak rád.
R1:
5.
Housenky sedí v květinách,
je jim tam dobře,
do domova překročily práh
a svítí modře.
Zábava teprv začíná,
v tu pravou chvíli.
Když housenky žerou
kazeťák,
vymklo se to z rukou.
R1:
R2:
+
Dům má mě rád.......
Bůh má mě rád......
Kocour má mě rád....
Dům má mě rád.....
ná ná ná ná
...do ztracena
Přečteno 488x
Tipy 7
Poslední tipující: devcatko z jetele, Bíša, zelená víla, enigman, ilona, Kapka
Komentáře (4)
Komentujících (4)