Nejde vůbec o tip, jak o to, že fantazie seniora i přes dekadenci děje je krásná.
04.07.2020 23:25:51 | Vivien
Poslední až přání poví
o píseň sladkou jako med
zlatku dejte žebrákovi
co na rohu hrá flašinet.
Nádhera ST!!!
25.02.2010 06:01:00 | Acham
Trochu zasnění a s fantazie rám
a krásné dílko jde z domu
a já jen zvědavě koukám
nevěda co říci k tomu-
Básníku náš-jen tak dál.
10.02.2010 08:03:00 | s.e.n
Dám .. i potulnému básníkovi, co mi hraje na strunku .. zlatku, euro, korunku ..
ST!
09.02.2010 22:34:00 | jita.1965
Ať černá duše ve mně kluše,
necítím se povolán,
já jen tak v skrytu, vlastně plaše
tobě slávu provolám!
Tvůj sloh se mi často příčí,
nejde z huby, slovo, potvora,
ale když si jazyk trochu cvičím,
zvládne to jak šikula.
09.02.2010 21:03:00 | Zasr. romantik