Anotace: Možná jsem trochu jako ten chlapec, který nechtěl nikdy vyrůst. Ano, je to Petr Pan a víte co?? Docela ho chápu :) P.S: Je to jen takové zamyšlení, tak to neberte moc vážně.
věřit na sny se dá i v pokročilejším věku, i když to většinou už není tak snadný a samozřejmý, přecijenom člověk si všímá věcí, který dřív neviděl
03.03.2010 19:19:00 | zlomený a nanicovatý -__-
Všichni by někdy chtěli vrátit čas a vrátit zpět to kým byli...Ale je lepší jít dál a neohlížet se stále dozadu, protože pak nám uniká to, co máme přímo sebou.
14.02.2010 18:47:00 | Denael