..............jsem rád když
mi na cestu svítí shiva skunk
a z okolí se stává jen výřez
za výřezem a výřezem
potom už stačí sedět v pohodlí
gauče z umělé kůže
při ruce mít pivo a startky
noc v noci s oranžovými kužely světel
rýsujícími se v padajícím sněhu
a oblaky páry jdoucí od úst
prázdné ulice jen moje stíny
kolem dokola a ze všeho už splývající výřezy
pomalu se zase stávám organismem...