Čas stál...
Prach.
Křik.
A bílý plamen.
Strach srdce rval.
Když pařát smrti
ticho rozpáral.
Tikot života.
Tlukot srdce.
Ticho.
A svět byl pantomimou...
Čas...
rozsekán,
rozdroben, rozsypán.
Život...
zrychleně přehráván.
A v každé té chvíli
Čas nebyl.
Čas stál.
-to život se smrtí
šachy hrál...
Přečteno 324x
Tipy 4
Poslední tipující: Shnecek, ziriant, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)