Anotace: Něco málo z mojí hlavy a od mého srdce.
Souhlasím, sám už jsem poznal, jak bolí, když se člověk spálí, ale na druhou stanu, teď mám kolem sebe lidi, za které bych dal ruku do ohně a těm patří má báseň. ;-)
10.02.2010 22:43:00 | HeavenlyWords
Ano,tak to má být.Ale člověk ty opravdové musí pořádně vybírat:-).Není přítel jako přítel.
10.02.2010 07:47:00 | CULIKATÁ