V naprostém úžasu tvou báseň vstřebávám!ST je velice málo za tvé dílka!:o))
26.02.2010 19:05:00 | střelkyně1
Mám pěkný, červený, klaunský nos, dám levně - za virtuální pusinku a pohlazení za oušky! :o))
16.02.2010 17:44:00 | mírně kousavý králík
Jituš, nádherné, upřímné, srdečné a moudré dílko... číst jednou, to se nedá, láka mne to číst znova a znova... ST! je zde málo a myslím si, že totok Tvé dílko patrí k jedněm z těch, které není potřeba hodnotit a hodnotiti nehodno. Příliš upřímné a osobní, suprově podané.
14.02.2010 12:06:00 | NikitaNikaT.
Přátelství je víc než láska
ale když se spojí
pak je skvělé v ráji žít
podobojí
ST
10.02.2010 08:35:00 | Kars
Krásná báseň, klaune, jdu s Tebou! Chci Ti naslouchat i být Tvým zpovědníkem :o))
10.02.2010 06:01:00 | poustevník Jirka