trip
Anotace: neznám.... poznám?
Sbírka:
HARD LIFE
zase jsem spasitel
matka tereza ve fráčku zkouřeného kominíka
nad hlavou svatozář z borůvčí
přibita na vlastní rakev
je zvláštní znát osud
vzpouzet se mu a křičet
KAŠLU NA SPASITELE
TO JÁ VÁS SPASÍM
-vnitřní systém však pozbývá smyslu
pokud je figurka ztracené v překladu-
potom poslouchám kázání Olafa
zlaté hvězdy orientu
VZBUĎTE SE
-osvěta generace-
manifestace konzumu
-jeho zlaté zuby se lesknou v měsíčním světle, krákoravě
vyje posvátný havran, symbolizující
jak hluboko jsme stačili klesnout-
...
....
...
nakonec propadám do agónie
je půl páté ráno, a moje suicidita
se stupňuje až k vrcholu, neboť již brzy
vysvitne Slunce
JE ČAS JÍT SPÁT
Přečteno 334x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, Limák, Dota Slunská, Sleepwalker
Komentáře (1)
Komentujících (1)