zima
venku padá sních
zimní to atmosféra
navozuje smích
ptáte se proč smích
to je ale otázka
zahřejvám mě líh
jen tak kráčeti
zasněženou ulicí
s chlastem v palici
co víc si přáti
než náladu mít skvělou
rumem se hřáti
alkohol v zimě
na podzim i na jaře
teče vdyž do mě
Přečteno 282x
Tipy 4
Poslední tipující: fialová, Dev_LATea_princess, ilona
Komentáře (2)
Komentujících (2)