(Ne)cudné ženy
Anotace: Útlocitné duše ať mi prominou, ale nemám rád falešnou svatost
Někdo má právo na všechno
jiný zas vůbec na nic
o souloži se mluví nejvýš pošeptmo
tak připadám si jako panic.
Zde z děvek dělají se světice
a pravda - ta se rázně okřikuje
můžeš se tomu divit třeba velice
však slepá spravedlnost jenom podřimuje.
Tak ctnostné ženy svoje styky tají
ptát se jich - to se nedělá
jen samci výkonní prý s nimi lehávají
svět hnusí se mi docela.
Vysmějí se mi také ženy jiné
morálka prý je směšnou zátěží
však duše nad tím ze zoufalství hyne
řeknou jen mlč – o to tu neběží.
A ženy ctnostné se zas ukájejí
dělají to však jenom potají
povzdechy divé z jejich úst pak znějí
když muži-samci s nimi bývají.
Chtěl bych ty ženy cudné rádoby
co zakrývají vášnivé své choutky
pověsit někam na zeď na skoby
jak zlé a nepotřebné loutky.
Přečteno 394x
Tipy 17
Poslední tipující: Akura, harmony, Psavec, její alter ego, BArBArKO, Květka Š., Hazentla, WhiteSkull, rezina, labuť, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)