Okno
Kapou
tlapky mého stínu,
kdo ví,
zda vůbec chápou,
že mě straší.
Nevím,
kolik milion má nul,
ale že vítr zavanul
dýchám zhluboka.
Kapou
chvíle ze střech domů,
kdo ví,
zda vůbec chápou,
že si tančí.
Není,
vše vrostlo do rosení,
všechno je jen hloupé snění,
zhluboka dýchám.
Přečteno 346x
Tipy 10
Poslední tipující: Javavia, Elza511, enigman, CULIKATÁ, labuť, Jiparo, ziriant
Komentáře (5)
Komentujících (5)