Něha
Anotace: Někdo básně píše, někdo je prožívá a někdo dělá oboje najednou
Mám plátno a náčrt
jen jediné růže
ve vysoké váze
Nádherný obraz
V bílé štíhlé váze
s červeným okrajem
s horním lemováním
Nádherná váza
Jedna černá růže
s červeným okrajem
s horním lemováním
Nádherná růže
Rozpité barvy
černého odstínu
červená bílá
Nádherné barvy
A bledé pozadí
namodralé barvy
s růžovým nádechem
s rozpitým nádechem
Nádherný obraz
Komentáře (0)