Chemie
Anotace: A co váš kolektiv?
S vyplazeným jazykem nízko
nad sešitem si píšou pilně
zápis z hodiny (když už tu jsou)
a mně je z těch pokrytců špatně.
Ze všech těch chytráků a inteligentů
a vlezdoprdelků a bezpáteřních ignorantů
a všichni dělají že jsou super kámoši
že si rozumí a jsou super kolektiv.
As pújdu zvracet nebo možná
jen skloním hlavu a budu
dělat že si píšu zápis a poslouchám
co říkají a ve skutečnosti
jen psát tuhle báseň.
Přečteno 317x
Tipy 5
Poslední tipující: annuska, její alter ego, Hazentla
Komentáře (1)
Komentujících (1)