..situs inversus..
Anotace: viz: článek dnešního tisku - ind Ashoka Shivnani
Abnormalita či jenom vadný kousek výroby?
A nebo právě unikát tu mezi námi všemi
Odraz všech standardů bloudící ulicemi
na nic si nehrajíc´. Neznajíc´svoje útroby…
Anomálie či jenom šprýmy samotného Boha?
A nebo právě sám On navštívíce Zemi
Skrz vážný zjev se nevýslovně tlemí
jak tváří se teď studovaná dílka dvounohá…
Exponát hodný bádání či běžný civilista
Člověk to duchovní i zdravý ateista
Od zrodu doposud, Krist v těle antiKrista
Indický Višna Bůh, ta energie čistá
Na cestě antihmot jde zpátky předem z místa
Potomek vesmíru. A možná darwinista…
Přečteno 376x
Tipy 24
Poslední tipující: ilona, enigman, harmony, Zasr. romantik, labuť, Psavec, WAYWARD, j.c., Květka Š., zelená víla, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)