Zas další rok...
Anotace: Denisce k narozeninám... hodně štěstí! ..a hlavně to zdraví!! :)
Odbila hodina,
odešel rok,
zas přešla další zima...
život ti začíná,
stačí jen krok,
ale neboj se,
nebudeš jiná.
Tak jenom na chvíli
vem rozum do dlaně,
zavři oči
a něco si přej,
i kdyby hořelo,
dneska se nešílí
třeba si zazpívej,
ale hlavně se SMĚJ!!!
Přečteno 343x
Tipy 10
Poslední tipující: ilona, Gabrielle, sarycek, Shnecek, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)