Kde jsi?
Kde jsi?
Kde jsi?
Proč úsvit odešel
A přišla tma?
…je snad toto konec našich dní?...
(Rozjímám)
…či snad jen mé naděje?...
(Táži se tmy a tma odpovídá jazykem, kterému nerozumím)
Kde jsi?
Proč necítím srdce tlouci?
Zhasl snad plamen?
(Kladu noci otázky)
…zabil jsem tě snad?…
…když řekl jsem ti ne?…
Kde jsi?
-Volám do vod pod mostem-
-Temných jako noční obloha-
Kde jsi?
-Stojím na kolejích-
Kde jsi?
Přijedeš příštím vlakem?
…nebo snad jsi pod něj skočila?...
(Třesu se)
Kde jsi?
A kdo vlastně vůbec jsi?
Přečteno 249x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, strašidýlko-střapatý
Komentáře (0)