Strach

Strach

Anotace: (modlitba chromé duše)

Čekání mé na chudobu, tak i
Bohatství mé, štěstí, tak i bolest
Lásku a den, kdy sám budu šťasný
Tak, jak měl bych být i tady a teď
Naplňuje mě city vzdálenými
Pocitu, jež cítit chci a sdílet
Jej chci s těmi, kdo klíč od srdce mého
Navždy mají - a najednou vidím
Že je lépe, nežli čekat, jít a
Všemu co chci jít vstřict (však s rozvahou)
Přestože chci, nemohu se však hnout
Tak jen prosím vysvoboď mě z pout
Co mě vězní a já vykročím zas...
Autor Dermgen, 08.12.2005
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí