podstata
Našel sem podstatu svého žití
budu avangardou všeho bytí
pohrdám etikou týhle doby
vysmívat se všem je moje hobby
nechápu pravidla tohohle státu
a mistra Nietsheho mám za tátu
už nechci řešit ty zbytečnosti
chci si život užívat do sytosti
proto ted odcházím připraven žít
a lepší život než všihcni mít
Přečteno 296x
Tipy 7
Poslední tipující: Dev_LATea_princess, CULIKATÁ, Mraveneček, humus
Komentáře (1)
Komentujících (1)