Tady, tam či kdekoli jinde
Jen pohleďte ven -
vidíte na římsách dorůstat
ten sezónní kšeft
pro česače bavlny ze severu?
A považte - na tohle dojel Napoleon
na tohle dojel Hitler
na tu hebkost...
No není to k posrání - umírat
na krásu?
.....
Přečteno 294x
Tipy 8
Poslední tipující: básněnka, Kapka, Divoženka1, Jiparo, Mraveneček
Komentáře (2)
Komentujících (2)