Debilí
Anotace: Už je také trochu starší, mám outů
Stojí debil s mobilem-
šklebí se.
Který z nich má poruchu-
neví se .
Na rohu se jeden s druhým
natřásá,
éterem létají na křídlech
Pegasa.
Stojí debil s mobilem
na uchu,
z jakéhosi vlnění mají
poruchu.
A já díky tobě ,
eurotele,
čumím na ty dva také
jako tele.
Přečteno 317x
Tipy 4
Poslední tipující: Mraveneček, humus
Komentáře (1)
Komentujících (1)