Člověk nemusí být bahátý na to, aby mohl míti lásku. Já také nejsu bohatá... lásku mám, ale... je ta pravá? Bo na mě ještě někdo čeká? Tenhle cit nám nikdo nikdá nevezmne... lásku máme každý, jen to sdílení je někdy osamělé.
12.02.2010 07:09:00 | NikitaNikaT.