B Á R A
http://img5.rajce.idnes.cz
/d0508/2/2878/2878154_a2a3afa57f4802df2fa972a0d13eb7b2
/images/BARKA.jpg
***
V bárce co jednou přivál čas
když slunce žhnulo zemí
vyprahlým přáním
nedočkavé krásky
jen
chvíli jsme pluli
v hektický kosmický prach
čechrat kometám vlásky
pak
dalas mi polibek
na paměť ve hvězdách
s otiskem tvé ruky
tak
bárko gondoliérů
plachtu jsem ti dal (a) zafoukal
Bárce co odnes čas
***
Přečteno 310x
Tipy 43
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, 5thelement, Bíša, Kapka, a_tao, dream in emptiness, B.a.r.b.a.r, enigman, Aťan, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)