vězeňská óda na justici
Anotace: tak trochu trhlá
Vyplula flotila žíznivých pirátů,
napjala svým lodím plachty.
S vidinou démantů, zlata a dukátů,
rabují privátní jachty.
Nikdo se neskryje před tlupou zlosynů.
Vše mají pod palcem, všude jsou doma.
I muže zákona zbavili kostýmů.
Ať žije justice nevidomá.
Kdo by se nepobál špičatých rapírů,
šavlí a pirátské róby?
Děravých zákonů ušitých na míru
korzárům nynější doby.
Přečteno 289x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, harmony, CULIKATÁ, labuť, Markéta Hl.
Komentáře (1)
Komentujících (1)