Polibek Múzy
Políbila mě temná Múza
a závoj černý přehodila:
Je vážně vybledlá a fádní
ta tvoje oblíbená bílá
Na této zemi co je jasné?
Sluneční strana žádné stíny
Hleď, jak zajímavé krásné
šedivé jsou cáry mlhoviny
Šedivou NE, tu nemám ráda
Ach bílá křídla labutí
na sněhu kapka krve rudá
mávnutí černou perutí
Červený rubín v plášti noci
je oheň, který v dálce hoří
A východ slunce - dotek zlatý
Zlato roztavené v moři
Přečteno 345x
Tipy 32
Poslední tipující: divoska_jaja, Churry, Zasr. romantik, Tomáš Kallai z Hromova a Vlkova, stryc, Jana M., Juraj Hrom, carodejka, Bíša, jarmil, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)