chjo, falešný naděje v oblasti hrudního koše... známá diagnóza... lidi by neměli dávat šanci těm, kterým jí pak pravděpodobně vezmou... proč si to nikdo nechce uvědomit?
16.02.2010 21:02:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Hluboká myšlenka, ano i takovou tvář má láska ale ta síla...vnitřní naše síla nás postrkuje stále dál, schromažďuje skutečnosti v duši , která je tak krásnými city přeplněna a bolí.Létáme, padáme ale přece zase chceme a toužíme vzlétnout, jednou se to podaří a uvidíme svět s ptačí perspektivy, nádherně jsi to napsal.
12.02.2010 12:59:00 | carodejka
Jako bych cítila bolest, zklamání, zlobu i trochu záště a vzteku... je to hodně pocitů v jedné básni a při tom do sebe docela pochopitelně zapadají...
11.02.2010 16:15:00 | labuť