Anotace: Máte rádi svátek zamilovaných? Já americké svátky nemusím, ale je to dobrá inspirace na pár veršovaných řádků.
Já letošní Valentýn prožil stejně jako ty předchozí, sám. Akorát jsem jedné kamarádce dal básničku... . Jinak báseň je to hezká a od srdce.
29.05.2010 00:41:00 | Kokonut
Myslím, že slavit zamilovanost jednou za rok, je skoro urážející, slavme to každý den, třeba jen vlídným slovem
12.02.2010 13:54:00 | Kars
Básnička se mi líbí, ten přivandrovalý, komerční a přeslazený Valentýn ne. Pokud někoho miluji, tak to nemusím vyřvávat a psát na trička či lepit na čokolády.
11.02.2010 23:07:00 | Psavec
Valentýn mi nevadí, ale ani se mnou nic nedělá... Mám ráda 365 dní v roce a když je přestupný, tak i 366... :o))
11.02.2010 18:48:00 | labuť