čundr
Anotace: zase jedna starší
Už dlouhou dobu je mým snem,
být se svou dívkou pod stanem.
To bylo vždy mé přání.
A až by oheň dohořel,
hřát se jen teplem naších těl
a přitisknout se na ní
Mít její ruce pod hlavou,
vojenskou deku děravou,
svítit si světlem měsíce.
Jíst ostrý guláš z kotlíku,
k němu pár suchých rohlíků,
popíjet víno z krabice.
já kašlal by jsem na šaty
a spal bych celý nahatý,
tváříc se děsně nevinně.
I ona celá, celičká,
voňavá jako růžička,
vedle mne v rouše Evině
Už dlouhou dobu je mým snem,
být se svou dívkou pod stanem,
a přitisknout se na ní.
A až by oheň dohořel,
hřát se jen teplem naších těl.
To bylo vždy mé přání.
Přečteno 283x
Tipy 2
Poslední tipující: labuť, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)