Kdysi dávno
V představách bloudím v době,
té staré černobílé mlze,
kdy v růži muž ženě důvěru dá,
kdy chytí ji jemnopevně
a rty její rudé sladce zlíbá.
Kam kouzlo z mála
-kdysi troufalého-
zmizelo?
Vždyť chuť ponořit hlavu
do vlasů jejích dávno nestačí.
Přečteno 280x
Tipy 6
Poslední tipující: Zorenka Ježková, Rejha, contionor, ilona, WhiteSkull, CORONATION
Komentáře (1)
Komentujících (1)