Pampeliška
Anotace: ................
Na zastávce ve žluté bundě
ve vlasech
lesknout se ti
stříbrné hvězdičky
jsi pampeliška
která kvete na zastávce
každý den
jinak voníš
jsi královnou tohoto okamžiku
který trvá
hodiny tikají
lidé kolem nás se mění
křičíme ve sněhových vločkách
před ostatními mlčíme
hrajeme svou roli
v našem osobním příběhu
ty jsi ta
kterou jsem ještě neoslovil
pampeliška…
Přečteno 324x
Tipy 31
Poslední tipující: enigman, LeeF, Bíša, Laivindia, ilona, Denael, Sýkorka07, dream in emptiness, WhiteSkull, labuť, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)