Melodie
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=A3muJxOjS5M
Obepnula mne strunami, jako lana,
melodie náhodná, nebyla zvána.
Rozvinula v tichosti hebké,
měsíční mámení lehké.
Tóny jsou obrazem jemné tanečnice,
křehká víla, z dětské cvičebnice.
Kamení roztálo chodidel dotykem,
trní zpívá si v symfonii s kotníkem.
Bolesti nedbající, tančí v lukách.
Oddává se v něžných mukách,
citu vzdálenému, svému bolu,
ruce vkládá v prázdný klín dolů.
Kapka krve dopadá na lilií okvětí,
Měsíční sonáta, bolesti mé prokletí.
Přečteno 310x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Oťas, ilona, Psavec, Actafool, kroužek, Hazentla, WhiteSkull, labuť, J's .., ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)