Anotace: (11.2.2010) ztracena v sobě samé... :-D
... jo, .. a dílko
smrdí realitou ...
/ a o tom básně musí být, mají-li za něco stát .. /
Dobrý ..*- HH
21.02.2010 23:27:00 | HarryHH
... čekání na políček .. ..?
čekání na polibek .. ?
Co příjde dřív ... ?
***- ... hlavně ale ... se z toho neposrat ...
a nepřestávat čekat, ... a očekávat ...
*** *** *** *** obojí určitě přijde
- a o tom život je ..
21.02.2010 23:24:00 | HarryHH