Jak ti říct...
Anotace: Pro mého kamaráda, který je mojí hvězdou, která září i na temném nebi, aby mi ukázala cestu a naději. děkuji
Jak ti napsat, co cítím
Aby to neznělo uměle
Jak ti říct, že tě mám ráda
Abys pochopil, jak moc
Jak se ti dívat do očí
Abych se v nich neutopila
A jak se nebát zeptat
Co pro tebe znamenám já
Přečteno 547x
Tipy 3
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, PANGÁSIUS
Komentáře (0)