...Nech se unést snem...
Je večír, čas jít spát
a nechat se oddávat
krásným snám.
Nechat se odnést do krajů fantazie,
do krajů, kde to jen žije.
Nechat se pohltit zvláštním stylem,
nebo naplnit nádherným citem,
nech se unášet snem.
Přečteno 372x
Tipy 4
Poslední tipující: Strixa, Zorenka Ježková, CULIKATÁ, Giginka
Komentáře (0)