"...Co na to říct, zní to tak krásně
údaje sedí, výpočet pásne..." Ba ne, nehodlám tě popravit, ba právě na opak, je to dost zajímavý, jen...
trochu pozor s čím si zahráváš, není zoufalství jako zoufalství, od jistého, zcela individuálního, bodu není cesty zpět. Což evidentně dobře víš, takže zdar a sílu!
P.S.: báseň za 80..., koneckonců, je skvělá.
08.04.2006 04:13:00 | Dermgen