Anotace: ...tak jedna veselá.....no,tak ne ..veselé prostě neumím ....ale přesto, kdo slaví ať si to užije .
Mám v tom nějaký bordel. Omylem jsem považovala za Tvoji Modlitbu ke sv. Valentinu od Modrého adepta -- a tož se omlouvám.
12.02.2010 10:25:00 | pamp_elka
K čemu máme u nás svátky z Ameriky?
Proč jen podporovat české /čínské/obchodníky?
Kytička, polibek a něžné pohlazení
i bez Valentýna - to se přece cení ...
12.02.2010 08:54:00 | nejsembásník